Glada hundar :D ..och idioter till människor ;O

Grymt bra dag på jobbet! Jag och Bella var i rastgården idag :D Mysigt jao!

















Hemvägen idag var sjuk. Det börja med att vi i Ropsten stötte på typ 20-30 ungdomar (stavas det med ett M eller två? 0.o hahah). Fulla sådana -.-' SHIT vad högljudda dem var, vilket självklart gjorde min lilla tjej nervös. Vi tog oss iaf förbi dem och upp på tunnelbanestationen.. bara det att efter att ha stått där i typ 1 minut så kmr alla dem där ungdomarna (det måste va med ett M för det såg väldigt fel ut med två xD) upp på plattformen.. skrikandes och hoppandes och jaa jag vet inte vad.. -.-'.. Rebelle blev självklart rädd och gjorde ett flyktförsök, men då jag alltid har kort koppel när vi åker kommunalt så kom hon inte långt, och jag måste säga att jag tkr hon var duktig som satte sig ner intill mig när jag sa åt henne. Tänkte först inte låta oss fly från dessa ungdomar, men insåg ganska fort att det var lika bra att gå därifrån.. Så gick längre in på plattformen, och vovva var jätte duktig som gick bredvid mig och inte gick som om hon ville fly. Dessutom tog hon kontakt med mig, vilket är väldigt positivt :)

Väl i centralen så fick vi vänta i 3 minuter på t-banan, och vovva spanar på allt folk som passerar oss. Inget mer med det.. tills ngr utlänningar (nej jag är inte rasist) ska gå förbi. Dem märker först inte att jag har en hund sittandes bredvid mig.. så när dem typ 2 meter ifrån får syn på henne så skriker dem och kastar sig bakåt.. självklart ryckte både jag och vovva till ;O Idioter. Tkr Sverige borde lägga in en kurs -en lektion eller vad som helst- som är obligatorisk, där folk får lära sig om hundar. Att chansen att bli biten (inte för att Rebelle skulle bita i en sådan situation) är mindre om man ignorerar hunden, om man nu är så rädd. Bättre det än att skrika -.-' puckon. Men ahh, tkr iaf vovva tog det bra, även om hon vart lite orolig efter det. Förståeligt om ni frågar mig.
Iaf, sen när vi väl satt oss på t-banan mot vällingby, så sitter det en man på fyrasätet bredvid oss (alltså inte på samma fyrasäte) och äter bröd.. tror ni inte idioten tar loss en bit och kastar den till Rebelle? 0.o.. vad fan är det för fel på folk!? okej, visst en bit bröd skulle hon inte dö av, men ofta man gör så. Rebelle var iaf duktig och gjorde inte ens en ansats att ta den, och kollade bara skumt på honom när han typ försökte säga varsågod eller ngt till henne. Störd människa.

Sen hade vi iaf tur och fick en fortsatt lugn resa hem. Och hunden, ja hon skötte sig riktigt bra :) Puss på henne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0