man tappar kollen på vilken dag det är

Är så jävla varmt idag! Dog lite grann när jag var ute med vovva. Detta trots att vi gick i skuggan så gått som hela tiden. Blev en timmes promenad i värmen, sen hem och svalka sig. Ska se om vi kan träna lite lydnad ikväll. Se om hon kommer ihåg hur inkallningen egentligen ska gå till.. haha. Btw så har vi passerat två hundar med typ en meter avstånd då hon varit lös, och hon var asduktig! Vi kmr framåt, även om vi har vissa delar vi måste träna ännu mer på.
I sommar ska hon ju få följa med till farmor, så då blir det en resa på 8 timmar i bilen. Sen ska jag träna hos farmor så hon får hoppa in och ut ur bilen. Ska lägga ner grymt mkt träning på att bilen ska va ROLIG! Är så trött på att hon ska bli stressad (mer eller mindre) varje gång man ska kliva i bilen. Så ja, hoppas vi lägger det bakom oss. Dessutom ska vi -om vi hinner innan lördag- träna med att sitta i närheten av den där "linbanan" som hon blev livrädd för som liten. Hon är inte lika rädd längre, men blir väldigt orolig om folk åker i den om man är i närheten.

Senare ikväll blir det utgång :) med brur! Han fyller år idag, GRATTIS BRUR!
Ska bli grymt roligt :D

Men nee, pallar fan inte skriva mer nu. Ska gå hem (är hos mamma och pappa) och städa. Åker ju till grekland på lördag! så måste städa ordentligt innan dess ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0