fest, hund och smärta. typ

Hade så grymt jävla roligt igår! Festades gärnet med tequila shots och en hel del goda drinkar! Roligt folk och ett härligt ställe var vi på också. Kunde helt enkelt inte bli så mkt bättre! Eller jo kanske, vi lyckades missa sista nattbussen ;D hahah. Men det var bara att vänta till första t-banan, så var ju inte hela världen direkt :P Grymt var ordet!

Idag har jag inte gjort mkt. Blev en promenad med mamma, syster, faster, kusin och hunden till vinsta. Där köpte vi badtofflor och så gick vi runt lite i djuraffären också :) Faster köpte en aktiveringsleksak till sin hund, så väl hemma fick Rebelle testa den. Var roligt att se henne försöka komma på hur hon skulle få tag i godiset ;P
Dessutom var hon grymt duktig under promenaden vid hundmötena. Två hundar mötte vi och passerade med typ 1-2 meters avstånd, och det var inga problem. Grymt duktig :)

Annars då? Joda, mina äckliga jävla knölar håller på att döda mig till och från. Är värre nu än det ngnsin varit. Tur som satan att dem ryker i augusti! Kanske därför det är värre.. "dem" vet om att dem ska bort xD hahaha. Ja jo men visst ;P hahah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0