Skruv och intervju

Lång dag. Kl är inte ens 3, och det känns som om jag gjort massa saker.
Gick upp typ vid 10 och duschade. Tog det lite lugnt framför datan en stund innan det blev dags att gå till läkarhuset. Dags att ta bort skruven i högerfoten ;) Bedövningen = USCH! men annars gick det bra :) haha. Så nu är min högra fot skruvlös ;D hahah. Gick grymt fort också.
Hem för att äta lunch och sen var det till att gå upp till vällingby igen. Denna gången arbetsförmedlingen. Träffade en handläggare som kollade mina betyg och sådär. Jätte intressant.. eller? haha 8)
Sen hamnade jag på arbetsintervju också xD Var nämligen en tjej som gick runt på arbetsförmedlingen och sökte personal till det företag där hon jobbar. Deltid som telekommunikatör..? Typ ett fint namn för telefonförsäljare xD inte riktigt, för man säljer inte saker, utan ringer till sina kunder (typ medlemmar i rädda barnen och liknande) och tackar för deras stöd och frågar om dem kanske kan stödja med lite mer pengar.

Okej det kanske inte var massa saker.. Men det kändes som om jag var på arbetsförmedlingen flera timmar xD hahha. Inte riktigt.. men ändå x)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0