sjuklingen uppdaterar

Jag är fortfarande sjuk, men mår iaf bättre än igår :)
Min mobilladdare är ju trasig så måste köpa ny. Fick låna pappas laddare, vilken funkar att ladda med, men det går inte att lägga över bilder från mobilen. Så ni får klara er utan.

Sitter hemma och ska se min nya film som jag fick på julafton, sherlock holmes 2. Hoppas den är bra! Hade ju tänkt lägga in bilder på datorn samtidigt.. men icke. Får bli imorrn när jag köpt en ny laddare 8)

Julafton var iaf bra! Blev sjuk under dagen, började känna det när vi tittade på kalle, och sedan vart det bara värre under kvällen. Klarade mig dock igenom dagen, och kunde till och med vara med och spela kort sen i ngr timmar på kvällen :) Grymt roligt, och härligt att va social med familjen och sådär.
Fick lite gott och blandat i julklapp, bland annat en fin bok med bilder på Rebelle som fick mig att storböla ;D så fin!<3

Igår spenderade jag i princip hela dagen i sängen hemma hos mamma och pappa. Sjuk med tungt huvud, lite feber och snorig jao. Lite segt, så är skönt att va hemma idag x) Man stör sig på småsaker.
Men, men.. är iaf mysigt att va med familjen lite, och ska faktiskt sova där imorrn igen. Farmor, PA och Amisa kmr ner över nyår, så blir trevligt att träffa dem :) Men nee, nu ska jag se film!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0