GRYM Helg

Såå, helgen dåra.
Var en riktigt grym helg.

Fredag. Jag tog det lugnt hemma ett tag innan jag åkte till Liljeholmen för att möta syster. Vi gjorde sällskap hem till Ronja, där vi spenderade kvällen åt film typ :P Lugnt och stilla, var ganska skönt jao :P

Lördagen började med hundmässa!<3 Jag och syster kom dit senare än jag gjort tidigare år, och jävlar vilken kö det var ;O men men. Mysigt som alltid på hundmässan, och jag stannade vid staffemontern och bestämde mig helt. Jag SKA ha en staffe som nästa hund! :) Sen är frågan från vilken kennel, samt när. Men det får framtiden utvisa :P
Träffade lite folk och tittade på alla söta hundar. Köpte ingenting, men njöt ändå av dagen.
Var så sjukt trött i benen efter ngr timmar att jag valde att dra mig hemåt. Eller hemåt och hemåt, jag skulle hem till Ronja. Skulle ta buss från liljeholmen, men var ju typ snöoväder så vi kom nästan inte upp från backen från bussgaraget xD hahha. Men chauffören kämpade och efter ett tag kom vi upp :)
Väl hemma hos Ronja tog vi det lite lugnt, och så var det middag och sen förfest. Vidare till gärdet där vi träffade dem andra, och så var det kryssning!

Av en slump skulle ju pappa åka med på samma kryssning tsm med en kompis, så vi träffade han lite här och där :) Gungade satan på båten, men i onyktert tillstånd var det endast roligt! ;D hahah. Vi dansade och var sociala, och jag lyckades till och med få med mig pappa upp på dansgolvet! :D Super!
Ahh och så skulle vi ha pizza slice kl 5 på morgonen hade vi bestämt, men då var dem slut ;O så vi käka frukostbuffé istället :P ahh och efter det, typ vid kl 7 gick vi och la oss xD hahha.

Sov länge på söndagen, lika bra eftersom båten inte skulle vara tillbaka i hamn förrän kvart över 6 på kvällen. Sedan spenderade vi dagen till att ta det lugnt, gå runt lite på båten och spela kort :P Grym kryssning, även om gungandet var lite jobbigare dagen efter xD hahah.

Väl hemma gjorde jag ingenting förutom att se på film :P maha.
Bilder kmr sen ngn gång. Orkar inte fixa in dem nu. Vi tog inte heller så mkt bilder, så det var ju lite synd :O men men. Ngr blev det iaf :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0