funderingar kring träning med hunden

Har just kört en kort tränings"runda" med hunden min. Just nu tränar vi sitt fint och backa, samt filar lite på det Vovva redan kan :P Vi kör ju med klicker och det märks att hon är otroligt lättlärd, synd bara att jag är så seg i mina reaktioner xD Jao det är jag som drar ner oss, men huvudsaken är iaf att vi båda har roligt! :)
Spårningen tkr jag går riktigt bra med henne! Var SUPERtrist väder idag så jag kände inte alls för att gå ut i skogen och lägga spår och ha mig. Så vi ska köra en träningsrunda med spårandet på lördag och så blire ju kursen på söndag. Hade väl egentligen varit bättre att ha det lite uppdelat med ngr dagar emellan, men jaa ibland blir det inte riktigt så :P Dessutom tror jag bestämt att hunden min orkar med spårandet två dagar i rad ;)

Tror nog jag ska satsa på att gå anlagsprovet med henne senare, ahh och så skulle jag vilja testa henne i öppen klass. Dock måste jag träna mer med skott innan det ens är ngt att tala om ;P Tkr iaf hon är mkt bättre angående ljud nu! Även om vi inte hört den där läskiga fläkten eller den där läskiga linbanans ljud på ett tag. Vet inte vilket som är bäst, att prova för att se om hon fortfarande blir livrädd, eller fortsätta försöka jobba med ljud på andra håll.. Jao jag vet inte :P

Annars då? Jo jag är väldigt sugen på att gå lydnad med henne. Det lär nog bli nästa kurs som vi går. Kan man satsa på lydnad och spår samtidigt? :O känns som dem som tävlar i olika grenar väljer att specialisera sig på just sin gren. Aja, jag kör på så får vi väl se ;P vill hur som helst gå lydnadskurs med henne så jag lär mig hur jag ska träna det! :)


Kommentarer
Postat av: Carina

Inga problem med att köra fler grenar samtidigt :)

Vi kör bruksspår, som innehåller lydnad, och sen lydnad och utställning, jätteroligt att pyssla med olika saker så det tycker jag att ni ska göra :)

2011-10-06 @ 21:22:50
URL: http://www.carinapn.se
Postat av: Erika

1. Ja, när har du tid för lite header fixning? ;D



2. Tidsinställda inlägg, gör du genom att när du tryckt på nytt inlägg, trycka på "almanackan" precis brevid till höger där du skriver rubriken. Där kan du välja dag och klockslag :)

2011-10-09 @ 19:10:41
URL: http://pepino.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0