Hunden min får en guldstjärna!

Hade ju Humlan från igår tills idag, så hade två hundar att åka med till jobbet imorse. Inga problem så, mer än att Humlan inte kan gå i koppel.. och då tror Rebelle (iaf när man har kort koppel på båda typ när man gick vid t-banan) att hon också får gå lite hur hon vill.. irriterande då hon annars går bra i koppel, samt är duktig även på dagis i grupp. Men, men.. så jag valde att släppa henne lös när vi kom till tekniska (är typ bara parkväg hela vägen till jobbet så ;D), och jävlar vad duktig hon var! Lyssnade hur bra som helst! :) Haha kanske blir hon en såndär hund som lyssnar bättre lös än i koppel? hahah. x)

Sen nu när vi gick en liten kvällspromenad så hade jag henne nästan lös hela vägen. Till och med då vi såg en hund på andra sidan vägen. Visserligen med typ.. tio meters avstånd, men hon lyssnade väldigt bra så kanske är hon mogen för att vi iaf ska börja träna med att ha henne lös med hundar som störningar. Vill ju inte ens ge henne chansen till att springa fram, men får väl börja med avstånd som jag känner att hon klarar. Att vi klarar :P Det blir nog bra!

En helt annan sak:
Just nu vill jag helst vända om och gömma mig. Men det får jag inte göra. Lika bra att ta tag i det nu. För det finns ingen mening till att skjuta upp saker som är jobbiga. Som är svåra. Nej lika bra att ta tag i det på en gång.

Kommentarer
Postat av: Sassa

Hej!

Jag halkade in på din blogg när jag sökte på google.

Vi är i uppstart av inredningsprogram med Simon och Tomas, och jag söker efter case till detta härliga TV-program!

Hur ser din situation ut? Kravet är att man ska bo fult och behöva inredarnas hjälp!

Hör av dig till [email protected]

Vänligen, Sassa

2011-11-30 @ 13:28:44
Postat av: Anonym

gu va fin bild!

2011-12-07 @ 15:24:40
URL: http://missmalinerika.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0