GÖTEBORG

Jaaa min uppdatering har ju var sämst nu när jag varit i Gbg ;P hade inget internet på hotellet, eller ahh.. man kunde köpa, men inte fan tänkte jag göra det :P hade ju kunnat uppdaterat via mobilen, men orkade aldrig ;D så jaa, ni fick helt enkelt klara er utan uppdatering ngr dagar ;)

Iaf, har haft det så GRYMT jävla bra! Var lite småtjafs som i mina ögon var helt onödiga, men ahh antar det blir så när man umgås väldigt mkt och dessutom är väldigt olika individer. Men skitsamma, har haft det asroligt, och tänkte väl dela med mig av iaf lite ;P

På onsdagen sov ju jag och Jenny hos Malin, och vi var i stallet och red en sväng och tog det lite lugnt framför sex and the city filmen ;)

Hela torsdagen gick ju åt till att ta sig ner till Göteborg ;O eftersom vi kom iväg senare än vi tänkt då Oliwer blev dålig ;O men vi hann iaf med en tur till Ullared där det spenderades för mkt pengar ;D hahah. Ahh och så ösregna det när vi skulle till bilen.. som låg på andra sidan parkeringen.. så ja, vi var blöta x) hahha.
Kmr inte riktigt ihåg när vi var framme i Gbg, men vi hann iaf inte med så mkt utan titta bara lite på film innan vi somna. Ahh kan ju också lägga till att vi åt på McDonalds både till lunch och middag ;O.. hahah.

På fredagen tog vi sovmorgon, och sedan spenderade vi i princip hela dagen till att shoppa ;D dyyyyyyrt kan jag säga att det blev x) subway till lunch blev det också :P Sen på kvällen gick vi ut och åt (enda ordentliga maten på hela Gbgresan ;D), och sen vart det en failad utgång eftersom vi för det första inte visste vart vi skulle, sen var klockan redan ganska mkt, och så hade jag grymt ont i huvudet och Malin hade skavsår. Jaa ni hör ju själva hur det låter xD återvände istället till hotellet ganska snabbt :P

Lördagen tillbringade vi på Liseberg! Där vi åkte flumride, kållerado, lisebergsbanan och med mera ;D jag och Jenny gick också in på spökhuset, där jag typ dog xD hahha. Grymt rolig dag var det! :) På eftermiddagen dök Sandra upp, vi åt middag på burger king och på kvällen blev det utgång! En superlyckad sådan! Vi hängde på ngr killar (eller sen blev det en för han blev typ dissad av sina kompisar xD) till ngn bar där vi föra lite (ahh vi hade ju redan förat på hotellet men ahh ;D) och sedan drog vi vidare till en nattklubb där vi dansa hur mkt som helst! :D sen vart det taxi hem också med en superrolig chaufför. ahh jag kan inte säga mer än att kvällen ägde!

På söndagen var vi lite sega, så blev en rejäl sovmorgon innan vi tog oss en tur till Frölunda torg för att kika runt lite i ngr affärer, typ umgås lite och bara ta det lugnt. Blev Subway till lunch och sedan tog vi oss tillbaka till hotellet, vinkade av Sandra som åkte hem igen, och tog oss en liten halv-powernap innan det blev dags att ge sig av till slottsskogsvallen för Roxette konserten! :) Det blev en hel del väntan, vilket var ganska jobbigt, men fy fan vad roligt det var sen när det drog igång! :D Blev flummigt med maten och efter konserten var vi grymt jävla hungriga, och eftersom allt typ var stängt så blev det burger king innan det blev till att sova x)

Idag gick vi upp och typ gjorde oss iordning innan vi packade allt och checkade ut från hotellet. Sen blev det ett kort stopp vid New Yorker i Frölunda torg där det inhandlades lite mer kläder :) sedan gav vi oss av hemåt. Eller ahh, först blev det ett stopp vid typ skara där vi hälsade på Malins gamla ridlärare och hälsa på ngr hästar och deras föl :P Senare när vi stannade för att äta så mötte vi ngr från ösmo som Malin känner, och det roliga var ju att det var tre stycken, varav två (om jag förstod det rätt) hade varsin collie! :D.. från Gemdales kennel! och dem var på väg till lägret :O hahha satan vad jag hade velat va med på det :O men jag och Rebelle har mkt kvar att lära, men vi satsar definitivt på nästa år! ;) ahh sen är det ju lite roande att jag och Vovva typ är kändisar i korthårs kretsar ;D hahha. Ahh på grund av vår kaotiska början :P Var iaf roligt att träffa dem, eller ahh er, om ni läser detta inlägg! :)

Väl hemma blev Bebis så glad att hon kissade på sig när hon hälsa på mig ;D sötVovva! <3 Har lekt och myst massa med henne, och satan vad hon blivit stor :O hahha :P Käkade nyss middag (ahh för en halvtimme sen) och ser nu på so you think you can dance. Borde väl egentligen fixa klart min säng och gå och lägga mig, för imorrn är det kolmården som gäller! :) typ enda dagen pappa är ledig ;D hahha. Så kan det va :P Men jag har en halvtimme kvar av sytycd, och sen vill jag helst se utröstningen också, så lär inte va i säng förrän klockan ett... hahah ojdå ;D kmr va trött imorrn, men aja, jag är van ;) hahha.

Eftersom tiden inte är min vän just nu så skiter jag i bilder idag, slänger in ett bildinlägg imorrn med massa bilder! Kanske hinner fixa det på morgonen till och med ;) haha.

Kommentarer
Postat av: marie

Äntligen lite inlägg, morgonkaffe utan att ha nåt att läsa kan ju förstöra hela dagen. kramiz

2011-07-26 @ 07:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0