full fart på dagis..! ;P

Som sagt så går detta med vovva upp och ner hela tiden. Jag blir lite ledsen när hon mesar sig, men försöker att inte bry mig och tänka på det positiva istället. Ibland känns det hela tungt, och jag funderar mkt på hur man ska nå framåt med hennes små problem. Som att vilja gå ut, eller göra ifrån sig ute. Det är två saker som kmr ta tid, men trots att jag vet det så blir det så lätt att man känner det som om det aldrig kmr gå.
Ibland blir tyngden för tung, och då väljer jag att skriva av mig lite. Eftersom det är ett bra sätt att avreagera sig på. Men så går ngt jätte bra och man blir så glad att det plötsligt känns som om dem där problemen kmr vara lösta inom en inte alltför lång framtid. Då känns allt så mkt lättare, och jag tror att om man bara vänjer sig vid dessa små upp- och nergångar så kmr den där tyngden när det känns negativt inte bli lika tung att bära.

Nu skriver jag ju inte om promenaderna varje gång, utan troligtvis lär det bli ngn dagsuppdatering. Eftersom vi inte längre bara går en promenad med henne. Nej nu är det så många som möjligt, eller iaf att va ute så mkt som möjligt! Nu på kvällen så valde syster och jag att gå till dagiset som ligger alldeles utanför, och där inne släppte vi henne för första gången! (ja om man inte räknar dem gånger vi släppt kopplet och hon sprungit runt med det då vi har lekt på gräsmattorna innan ;P) Visst hade vi staket runt, men dagiset är väldigt stort med stora öppna ytor. Hon kutade järnet och man riktigt såg hur hon njöt av att få sträcka ut i full fart! :D och jao, fort som satan gick det! Jag och syster hängde inte alls med i hennes tempo, så tur att hon stannar upp och vänder för att hålla kvar oss i leken ;) Var så roligt att se henne och vi lät henne springa av sig ordentligt innan vi körde lite inkallning med godis och kel som belöning. Dessutom måste jag ju säga att hon har koll på en hela tiden, så tror verkligen inte det kmr bli ngt problem med att ha henne lös :) Enda nackdelen då vore väl om hon skulle bli rädd för ngt, även om jag ett flertal gånger sett hur hon söker skydd hos oss vid obehagliga situationer :)
Jag längtar så till den dag när Rebelle vill gå ut, och kmr satsa stenhårt på att ALLTID göra roliga saker ute. Tror kanske att det är det vi gjort lite fel, att vi inte gjort tillräckligt mkt av det roliga ute. Men nu ska vi satsa på att hon ska förstå att ute, ja ute där händer det saker! :)

Tog inga bilder idag, men ska satsa på att ta nya bilder imorrn ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0