Just remember to smile

Det är kaos. Vi försöker få till en ny sida för Ez. Fan ta Jinity som verkar vara nere för gott. FAN! Hoppas vi löser det, och får till det bra, för ännu är jag nog inte redo att ge upp rollspel.

Jag skulle ha varit hundvakt idag, men Alex och jag bytte lite, mestadels för att jag skulle kunna klippa mig idag.. har jag klippt mig? NEJ -.-' det fucking suger att jobba sent och sluta typ när allt stänger! BAJS. Ska boka tid imorrn och klippa mig på fredag. Då SKA jag fucking klippa mig! Annars kmr jag dampa. Big time. Hahah.

Annars då.. joda, jag har väl ont lite överallt. Det suger. Men utöver det är det väl bra. Slösade pengar på Elgiganten idag! Köpte säsong 1 och 2 av Fresh Prince! :D samt en Wake-up light! Mhm me like! :) Vet dock inte om jag vågar fixa ngt med den, är typ så oteknisk som man kan bli.. så ev får väl Alex hjälpa mig på lördag när han ska sova här :P hahah.

Borde.. kanske packa upp min väska från norrlandsresan också..? hahah fyfan vad jag är lat ibland alltså. That sucks. OMG vad mkt som suger nuförtiden ;O hahah. Tur är väl att det är mkt som är bra också ;P hur fan skulle man annars klara sig? Men ehh.. dags att lämna msn, packa upp och sen fan blire Top Model innan det blir sängen x)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0