jag hatar rubriker

* Var nyligen skitirriterad på hunden min eftersom hon inte kissat sen imorse 0.o.. och jag var helt säker på att hon skulle sätta sig och kissa inne efter hon ätit..
* Hon gjorde det dock inte utan väntade snällt tills vi kmt ut kanske en halvtimme senare! :) vips så var humöret bättre igen ;P (jag vet, onödigt att bli irriterad innan ngt ens skett.. men jaa ibland blire bara så ;O hehe)
* Samtidigt känner jag mig lite.. nere? 0.o vette fan varför dock.
* Har ONT, ONT, ONT. Är trött på att ha ont nu men gör inget åt det. Varför? För att jag är feg. För att jag i så fall måste göra ngt jag inte gillar.

Annars då? Joda, har haft en bra dag på jobbet med spring i rastgården med Bella, syster och 16 hundar ;D så roligt! <3 Dessutom var det en lugn stängning så det var skönt! Sen hem till mor och far där jag, syster och pappa käka pizza och såg på Hells Kitchen :) mkt bra program jao!
Imorrn är det fredag, och sen äre helg! En helg som ser ut att bli hur bra som helst :) Ingen fest imorrn, men kan va skönt att ta det lite lugnt också ;) jao, fest äre dock på lördag! Hemma hos Malin :D Kräftskiva :P ahh joo jag äter kräftor.. jag lovar :D... ehehhe.. hahah ;D nee får hitta på ngt annat x)


Kommentarer
Postat av: nadja

du är inte feg. lite rädd kanske. men jag finns här <3 kram

2011-08-18 @ 23:54:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0