maaaouu

Har varit vaken sen halv 9, okej halvvaken i början och sen har jag legat och tittat på tv. Men det känns iaf ganska bra, eftersom jag faktiskt ska upp klockan 5 imorrn. Söndagar är alltid jobbiga, för även om man älskar sitt jobb så betyder det att man måste upp tidigt. Jao plus att jag idag dåra måste lägga mig tidigt :P haha, tragiskt. Hursom helst så hade vi det bra igårkväll :) Vi spelade Buzz -typ ett frågesortsspel, spelade lite kort och såg på film. Twilight och Hajar som hajar blev det. Käkade chips och godis som satan, jao samt drack cola. Helt enkelt så en filmkväll ska vara x)

Imorse kändes det som om jag håller på att bli sjuk. Var skittäppt i näsan och hade typ värsta klumpen i halsen :/ Känns fortfarande lite så, men det är iaf bättre. Dessutom börjar jag bli hungrig ;D Funderar på om jag ska tvinga upp Ronja och Danne så jag kan få sällskap till frukosten, eller om jag ska äta själv x) hmm.. Aja vi får se. Först ska jag iaf kika lite på Ezeroth.
Vet inte hur länge jag blir här idag, men troligtvis inte så länge. Tar ju ändå sjukt lång tid att åka hem härifrån, och så ska jag fixa lite saker hemma sen också. Men det blir nog bra :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0