Fullt ös medvetslös verkar vara min grej

Min data funkar inte :( Jag kmr inte in på min andvändarsida 0.o stört är det. Inte heller får jag tag i Jompa så det ser inte ut som om jag kmr få den fixad idag. Kanske inte heller imorrn.. nej man vet aldrig. Hoppas gör jag dock, ja fyfan klockan är bara strax efter 15 så kanske han hör av sig iaf så man kan bestämma dag. Hoppas jao. Dock vet man ju aldrig med honom, han är lite roligt med sånt 8)
Sitter vid brurs data, snällt av han att jag får låna den, men vad fan gör jag ikväll när han är hemma och vill ha sin data? :O hmm.. kanske kan starta min data med felsäkert läge och vara inne där.. men det tkr jag känns läskigt. Kanske lånar jag bara systers bärbara och ser på massa 2 and a half men avsnitt x) Tur jag la över alla bilder och filmer på min externa hårddisk :) Känns bra. Visst ja, jag ska se Lost också! :D som gick i onsdags, men jag har fan haft fullt upp hela tiden så har inte hunnit se det :O hahah. Men det ska jag iaf se idag.

Hursom helst så var kvällen igår rolig! :) Grattis till Felicia och Petronella igen! :) Var kvar på festen till typ 2, sen drog vi vidare hem till Ida och sjöng singstar :D Jag, Alex och Kamilla var inte hemma här förrän vid halv 5. Kan säga att det var grymt skönt att sova då x) hahah.

Imorrn är det dags för jobbet igen. Känns lite blandat över det. Dels så känner jag inte för att gå dit eftersom jag gärna vill ha sovmorgnar och gärna tar dagen lite som den kmr. Dessutom känns det inte riktigt som om jag har fått vila tillräckligt under långhelgen ;D har haft alldeles för mkt för mig. Vilket i för sig är roligt, men samtidigt också uttröttande. Sen vill jag dit eftersom jag faktskt trivs så sjukt jävla bra på jobbet! :D hahah. Pussa på alla tokvovvar <3 Skönt att man inte öppnar iaf.

Kommentarer
Postat av: Rose

Låter som ni hade dt liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite roligare än mej som plågades på sjukan XP asså seriöst, tortyr för att få reda på att man bara hade muskelsträckning...

2010-05-18 @ 00:11:09
URL: http://lillagris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0