Favorit i repris! :D

Imorse när jag läste Metro hittade jag en pytteliten annons om att det kmr bli Twilightmaraton med ettan och tvåan och sen trean direkt efter! :D Precis sådär som jag, Erika och Jessica var på förut! Ahh fast då var det ju ettan och tvåan ;P men ahh ni fattar vad jag menar hoppas jag ;P hahah. Hursom helst så blev jag ju tvungen att skicka denna information till tjejerna, och fyfan vad jag är taggad redan nu! :D Vi kmr sitta som idioter och vara redo att köpa biljetterna så vi kan uppleva en favorit i repris! :D Att 29:e är en tisdag och att jag kmr jobba dagen efter skiter jag blanka fan i! :D Det får lov att gå helt enkelt. Börjar iaf 10 dagen efter så det är ju bra :) hahah.

Först tänkte jag att jag inte ska skriva om detta eller lägga ut en bild, eftersom det gör reklam till andra som vill gå på detta ;P och well, det skulle inte förvåna mig om dessa biljetter går åt lika fort som förut. Men sen insåg jag att dem flesta säkert kmr märka detta ändå, och att det ser så fint ut med en bild sådär :D hahah ;D dessutom vet jag ju att jag, Erika och Jessica (och Kamilla om hon ska med) kmr sitta bänkade framför datan, redo att beställa så fort det går :D mohahha!

Men ahh okej, snart är det en annan bio :) Ska ju se Prince of Persia med Alex :P På Rigoletto såklart, även om det hade varit skönare om det var i vällingby ;P är bekvämare avstånd både dit och hem :P hahah.

Kommentarer
Postat av: Nadja

Vi kan ju höras om någon dag som passar. <3

2010-05-20 @ 17:25:59
URL: http://zkrubel.blogg.se/
Postat av: Jessan

JAG SKA STÄLLA KLOCKAN PÅ 0600 OCH ABRA TAGGAAAA! Haha som förra gången när jag gick upp tidigt och i typ halvvaket tillstånd ba 'ööh bra platser vad är det' haha. men det blev ju bra:D

2010-05-20 @ 21:21:11
URL: http://jordentilljessica.blogspot.com/
Postat av: Jessan

du tänker så rätt:') ;D

2010-05-20 @ 21:29:42
URL: http://jordentilljessica.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0