Something to read

Jag var typ helt anti att va social över internet igår :O haha. Efter jobbet igår så väntade jag på Alex, och vi åkte till stan för att lämna tillbaka skorna jag köpte för typ en vecka sen. Dem satt inge bra så. Vi åt tacos hemma hos honom och åkte sen till Coop för att köpa baksaker, sen vidare hem till mig där vi då bakade ;P hahha. Blev massa kakor och efter det orkade jag typ nada så valde att vara osocial och bara se på 2 and a half men och dissa allt annat ;D hahah.

Idag är det bättre med socialiteten :) Jag är trött som satan, men känner att jo jag orkar va social ;D hahah. Började dagen med att tro att det var lördag ;O undrade såklart varför jag hade ställt alarmet klockan 7 på en lördag.. ;D hahah! Snoozade iaf och tänkte att joo jag kan gå upp snart och typ se på film från sängen. Men insåg efter kanske 20 minuters snoozande.. att det är fan inte lördag ;D hahah! Fatta besviken man blev ;P heheh.
Var ganska lugnt på jobbet, speciellt vid stängningen.. eftersom alla jobbiga hundar (skälliga, uppstressade m.m) inte var där :D Väldigt behagligt faktiskt.


Jag vet att det var ngt mer jag skulle skriva.. men jag kmr fan inte ihåg vad det var ;O hahah. Men ahh, ska väl in på Ez och svara på roll och fixa lite adminsaker.. om jag orkar ;P sen funderar jag på ifall jag ska försöka se en film, eller om jag ska fortsätta se på 2 and a half men (började på säsong 5 idag ;P). Jao vi får väl se :P Ibland fastnar man ju på Ez, så det kanske inte blir ngt av det :P Ahh visst ja! Måste fixa med mina jävla kläder som ligger på skrivbordet och i två platskassar på golvet. hahah, jag lat? Aldrig :D hehehe.

Kommentarer
Postat av: jessan

köpa bakelser OCH baka. vilken lyx! avis

2010-06-15 @ 21:10:39
URL: http://jordentilljessica.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0