I wanna be a part of something I don't know

Tisdag, och alla kommande dagar har ngt speciellt över sig x) Imorrn ska jag och Alex stänga ;P får se hur det går :P På torsdag ska syster följa med till jobbet, och på fredag jobbar jag från klockan 10-16 och sen ska jag direkt från jobbet vidare till Sigtuna för studentmottagning för Danne :) Shit när man räknar upp det sådär känns det som om dagarna kmr gå sjukt fort ;P hahah.
Sitter här i min superfina klänning och mina nya skor som jag köpte idag :D Kmr kännas grymt konstigt att gå ut i denna klänning, eftersom jag annars brukar köra på mjukisar och linne ;D hahah. Frå se om jag vågar köra utan leggins och bh, eller om jag kmr vara feg och köra med det ;P Men den är iaf så grymt fin! <3 Skorna är lite hårda sådär som nya skor är. Usch för det! Blir till att försöka mjuka upp dem tills på fredag ;P hahha. Ska ringa Ronja snart men tänkte väl svara på lite roll på Ez först :P

Fina va? :) Jag fortsätter köra på fotvänliga saker som man -om man vill- kan dansa i utan att döda fötterna sina ;D hahah.

Kommentarer
Postat av: Erika

Gud vilka söta skor Sandra :)

2010-06-08 @ 21:28:37
URL: http://pepino.webblogg.se/
Postat av: Nadja

Vilken pudding du kommer va på fre ;)

2010-06-08 @ 21:42:09
URL: http://zkrubel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0