Så nu passar det?

Vi har en hel del interna saker där uppifrån nu ;D hahha. "Så nu passar det?", "KommeruVick?" och jaa jag vet inte vad ;D Men jaaa, nu är man iaf hemma. Sthlm i mitt <3 typ ;) haha. Blir en kort resumé av dagen, jaa eller vad fan det nu heter ;P Uppe tidigt, åkte i trång bil till övik där vi sedan bytte till en större bil. Ett tag trodde vi att Pa´s kompis (eller vem fan det nu var vi lånade bilen av var) skulle köra oss 0.o Han satte sig nämligen i förarsätet och backade ut den.. HAHHA, alltså vi blev knäpptysta och hela alltet var så komiskt att när han sen klev ur började vi garva som satan ;D hahah, humor<3 Pa körde som en galning men det gjorde inte mig ngt då vi kom fram till sundsvall typ 40 minuter innan bussen skulle gå. Alltså hann vi äta lunch innan :)
Sen blev det bussåkning i ngr timmar, och jag kan ju säga att det enda som stämde var startstation och slutstation ;D för vi skulle enligt vår lapp åka buss från sundsvall klockan 12.10 från hållplats O och vara framme i Sthlm klockan 18.10.. Vi åkte från sundsvall hållplats P typ klockan 12.40 och var framme i Sthlm typ 17.05 eller ngt ;D hahah. Jao plus att vi inte stannade i Tönnebro vilket vi hade trott :O hahah, weird, men inte fan spela det oss ngn roll då vi bara var glada över att vara hemma en timme tidigare :D yeah! Men ahh, på bussen lyssna vi på musik och sov, sen såg vi Hitch utan ljud och utan text.. HAHAH, tur man sett den flera gånger jao ;P och sen spela jag och brur lite spel på min mobil också :)

Nu sitter jag här och snackar med Jouline och Tebbs :) Dem som verkar gladast över att man är tillbaka :P hahah ;P Duktig har jag varit också, både packat upp väskan, satt på en maskin tvätt samt bäddat rent sängen :D Det ni! Ska gå och duscha snart också, men orkar inte riktigt än ;P hahah. Men ahh, ska lägga in lite bilder från vistelsen uppe i Norr också ;)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0