Powernap!

Yes jag tog mig en powernap, och helt seriöst så tror jag fan det hjälpte :D wiiie. Ahh och jag kan ju säga att här händer det grejer.. eller ahh nästan iaf ;D skrev nyss ett massmeddelande på rollspelsidan och sa att jag ska avgå som admin :O hahah, yeah det kmr faktiskt bli skönt :)

Och för att inte glömma det nu så ska jag skriva om dem där jävla Fejkäggen.. :O Jag var i v-by med Nadja och mamma, och så tittade vi in i godisaffärn då Nadja skulle köpa godis till syster :P så letade vi typ efter kinderägg.. men det fanns ju inga riktiga Kinderägg :O bara chokladägg med typ nalle phu och sånt där tjafs på pappret :O.. så då sa jag att det var Fejkägg :D hahah, vilket jag tkt var roligt ;D hahah! Och nu har jag skrivit om det, vilket jag skulle ha gjort i.. tisdags 8) hahah. Bättre sent än aldrig ;)

Nu tror jag att jag ska leka lite i ps och sen ska jag nog prova kläder och lite sådär :) Blir ju utgång ikväll och jag är sjukt taggad! :D Ahh och så liten förfest för mig, brur och Ronja här innan ;) Me like!

Kommentarer
Postat av: Nadja

vad hände med My då?

2010-01-15 @ 16:12:01
URL: http://zkrubel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0