It´s Time to rest

Fyfan vad skönt det var att bara ligga i sängen och glo på film igårkväll. Började hosta på kvällen och halsen min ville inte alls som jag ville. Hade ju dessutom lite ont i huvudet typ hela kvällen. Usch för det. Orkade inte skriva blogg mer utan låg i sängen och somna kanske vid halv 11 eller så :P tidigt och bra :D haha.
Iaf så vakna jag imorse och kände mig på gränsen mellan dåligt och bra. Funderade på att gå till jobbet men beslöt mig sedan för att en vilodag nog vore bra. Så därför är jag hemma idag. Och fyfan skönt det känns att inte behöva gå ut alls :O haha. Så idag tänker jag hålla mig inne hela dagen, ska smöra lite för Alex och hoppas han kan köpa lite choklad till mig när han kmr för att hämta ps-skivan :) hahah ;P

Men ahh, jag tänkte berätta lite kort om dagen igår. Första promenaden fick jag gå ut med två hundar, varav en var en Bernersennen :O Alltså han var fan större än jag! xD hahah. Men han gick faktiskt ganska bra så det gick bättre än jag trott :) Andra promenaden gick bra den också, även om jag i början trodde min vänsterhand skulle dö :O hahha. Men sen gick det bra :) Kom in för att äta lunch, och det var väl då jag började må dåligt :/ Huvudet kändes som om det vägde flera kilo och allt jag ville göra då var typ att gå hem och lägga mig :O Men tvingade i mig lunch och satte mig inne hos vovvarna för vilan. Hoppades att det skulle gå över bara man fick vila, men nope det gjorde det inte. Velade lite om jag skulle hem eller inte, men beslöt mig för att stanna och hjälpa dem med promenaderna. Usch fyfan det var jobbigt, dels för att jag mådde dåligt och på det snöade det ordentligt samt att jag fick gå 3 promenader istället för 2 :O hahah. Usch vad jag gick som en jävla zombie. Men, men, överlevde det och kom in och torkade golvet i två rum, sedan drog jag mig hemåt. Skulle ju egentligen ha hängt med Alex till öppet hus på djurgymnasiet, men ahh fyfan jag pallade inte det :/ så drog hem, kämpade mig igenom den där 15 minuters promenaden från hunddagiset till t-banan, och satte mig sen på t-banan och typ halvsov hela vägen hem :O hahah. Hade jag inte smsat med Tebbs hade jag säkerligen somnat 8) hade inte ens ngn musik då huvudet inte tillät det 8) heheh. Kom hem, åt och la mig i sängen och bara degade. Skönt!

Och well det blev längre än jag trott nu, men skitsamma ;D hahha. Tänkte iaf försöka göra lite saker idag när man är hemma. Till exempel skriva den där texten om mig xD samt fixa telefonsvararen! Ahh och svara på roll på Ez då folk väntar på mig där :P Sen blir det väl mest filmtittande jao :) Men nu ska jag smsa Alex och säga att jag är vaken, samt be honom om att köpa choklad :D hahha. Ahh och så ska jag se film :) The Proposal och Sex and the city filmen blir det :) Igår såg jag High School Musical 3 samt X-men Wolverine :) Bra filmer jao! Men shit nu blev jag hungrig! Så ska hämta frukost innan :) jao!

Sjukt bra låt! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0