I Like The Feelin' You're Givin' Me

Kan ngn rolig människa komma in på msn och rädda mig? Jag har tråkigt, tänker för mkt för tillfället och behöver snacka med ngn! Om inte tankarna så åtminstonde bara snacka. Hahah, fyfan vart är alla? Klockan 10 på en söndag ska man inte sova, och inte heller göra ngt annat än att sitta vid datan :O eller? x)

Hur som helst, kvällen igår var nice! Först blev det en snabb tripp till Baron uppe i v-by där vi typ tog det lugnt :P Träffade Fredriks mamma som var lite på (jag var nykter då xD) men väldigt söt och hon hängde även med på t-banan då vi andra drog vidare till Blackeberg för förfest ;P Mysigt folk (=Nadja, Ullis, Karin och brur, jao och jag ;D) och vi körde flaskan på förfesten där man fick reda på lite saker om alla :P sög dock på att komma på frågor så ett tag var jag och brur bara publik ;D men sen kom man igång lite iaf 8) Åkte taxi till Sever in (stavning?) där vi stannade tills stängning. Träffa Mika (morbror för er som inte vet) samt annat folk som man aldrig träffat förut typ :P Och vet ni vad!? Jag sjöng Kareoke! :O HAHHA, fyfan vad läskigt det var! Michael Jackson blev det och jag har ingen aning hur fan det lät xD hahah, stackars folk som blev tvungna att lyssna typ xD heheh. Men ahh var roligt iaf, och jaa kan ju säga att jag knappast skulle ha sjungit om jag inte druckit en del, samt hade sällskap där uppe :P hahah, Conny, typ Mikas kompis stod typ där, och jag fattade inte att han inte sjöng förrän typ efter vi var klara xD hahha, fyfan. Men ahh, det var ganska roligt ändå :P Men läskigt som satan! Och så drack jag piggelin jue! :D yeah. Mums, mums! Hahha, alltså jag drack för mkt igår, så var skitorolig att jag skulle må dåligt idag. Hällde i mig vatten på slutet ;P and guess what! jag mår fan bättre än jag gjorde igår xD inte för att jag mådde dåligt igår, men igår var jag sjukt mkt segare än jag är nu :P

Men ahh sen skulle vi vidare till Cattens men vid brommaplan blev det ändring på det för då banga Nadja ur 8) så då banga alla, och så fick vi vänta på t-banan i 21 JÄVLA MINUTER! Fast brur och jag gick och köpte hamburgare på Rasmus (eller ngt sånt) och så kissa jag i en pissoar också! xD HAHAH, nöden har ingen lag och vafan den var upplåst jue 8) okej, det var äckligt men jag hade som sagt druckit liiiiiiite för mkt. Men ahh blev till att åka hem och jag blev ledsen för kvällen slutade inte som jag ville :( Duntäcke och mysa med Fredrik lät liksom mycket mer lockande än att lägga sig i sin egna säng 8) hahha. Men ahh, så kan det va. Och nu mina läsare... BILDER! :)




Nu har jag iaf ngn att snacka med på msn, även om jag inte direkt är aktiv med det 8) hahah, men ska nog kika in Ez och svara på roll och hoppas att ngn loggar in. Alex och Jessica kmr inte förrän vid 3.. så vad jag ska göra tills dess har jag ingen aning om :O (OFTA det tog nästan en timme att skriva detta inlägg samt lägga upp bilder och leta rubrik!? 0.o.. hahah)

Kommentarer
Postat av: jessan

hahah pissoar, hahahahahaha!



jag var vaken vid 9 :D ska åka till soptippen med pappa (haha) och sen åker väl jag mot dig :) <3

2010-01-24 @ 11:13:59
URL: http://artonsomrar.blogg.se/
Postat av: Nadja

Haha, tack för igår. Nu fick vi lite bilder ;)

Va grymt skönt att åka hem, sorry att jag bangade. <3

2010-01-24 @ 11:39:04
URL: http://zkubel.blogg.se/
Postat av: Nadja

Grymt stolt över dig som vågade gå upp å sjunga. Lät inte illa ;)

2010-01-24 @ 11:47:57
URL: http://zkubel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0