No more wastin time

Ibland kan jag inte låta bli att fråga mig varför jag alltid lyckas bli nere under kvällarna. Finns det en chans att man vill släppa efter för tankarna och bli deppig? Behöver man kanske det för att kunna gå vidare? Jag tror faktiskt man behöver det. Och sanningen är att det börjar kännas bättre nu. Okej, jag blir fortfarande nere när jag tänker på det, eftersom jag hoppades så. Men ärligt.. jag är seriöst trött på att vara nere nu. På att bli deppig så fort man blir själv eller stannar upp för att tänka. Fine, det blev inte som jag ville. Inte ens i närheten. Men det är fan inte mitt fel. Visst jag kanske är bra på att överreagera och vara lite.. kaotisk ibland. Men hey, sån är jag. Skitsamma. Jag börjar tro på att man endast är nere om man tillåter sig till det, och jag gör fan inte det nu. Nej nu räcker det. Happy Face ska det bli, och när jag stannar upp och tänker nu ska jag tänka steget längre. Tänka på alla vänner jag har, familjen (Nadja inräknad som min storasyster då eftersom jag ibland ser henne mer som det än som min moster xD) samt att det inte är jag som går miste om ngt.

Hahha, hade laddat upp med depplåtar och förberedde mig för en deppig kväll.. men faktiskt, så känns det bättre nu. Tror bestämt det blir till att ändra spelningslistan lite, och senare ikväll är det film som gäller :) Hachiko; a dog´s story :D Har hört att den ska vara bra, så hoppas verkligen det :)
Dessutom ska jag läsa på om lite hundar, drömma mig bort lite eftersom det är ett av mina mål i livet. Att skaffa hund. En valp kanske det inte blir, utan jag har faktiskt funderat på om man ska köpa en vuxen hund. Jao en omplaceringshund. Bara för att dem ska omplaceras behöver det ju inte betyda att det är ngt fel på den. Men ahh, jag vet inte. En valp vore ju roligare, men så mkt mer krävande än en vuxen hund också. Aja, ska inte skaffa hund än på ett tag, men kanske, kanske till sommaren? Well vi får väl se :) Men nu ska jag byta lite musik och höja lite :D hahah. Rollspel dissar jag nog ikväll, för jag pallar inte riktigt det idag x)

Sen funderar jag på vilken hårfärg man ska färga nästa gång x) ngt förslag? :D

Kommentarer
Postat av: Nadja

Gullig du är :D

<3 kram <3

2010-02-20 @ 19:27:30
URL: http://zkrubel.blogg.se/
Postat av: Nadja

Haha minnet bra men kort skulle ju skriva förslag om hårfärg oxå. Fixa lite slingor i håret kanske?

2010-02-20 @ 19:29:57
URL: http://zkrubel.blogg.se/
Postat av: Nadja

Haha minnet bra men kort skulle ju skriva förslag om hårfärg oxå. Fixa lite slingor i håret kanske?

2010-02-20 @ 19:30:44
URL: http://zkrubel.blogg.se/
Postat av: Nadja

jajamensan,snyggast med ljusa ;)

2010-02-20 @ 19:51:45
URL: http://zkrubel.blogg.se/
Postat av: Rose

du får ju inte ha hund för dina päron, du kan få ha basse i 2 månader, klarar du dt så e du redo för hund XD men ang. hårfärg så kan du ju bli blond och blåst som jag waj

2010-02-20 @ 21:00:37
URL: http://lillagris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0