"..under dagen idag.."

Nu är jag trött. Yes jag satte mig framför datan och kände hur hela jag bara sjönk ihop till en hög :O Ögonen känns torra som fan, och att lägga sig ner i sängens känns väldigt lockande. Hahah. Men den får locka senare, för nu ska jag skriva blogg, och sen fan ska jag rolla :D Ahh och senare ska jag duscha också, orkar verkligen inte göra det nu. hhehe.

Dagen började med en omväg för att ta sig till jobbet. Jao vi gick till vällingby, tog bussen till spånga och pendeln till centralen, och därifrån tog vi röda linjen till tekniska. Allt flöt faktiskt på väldigt fint, och det längsta vi fick vänta på ngt var typ på bussen i början.. typ 5 minuter 8) hahah. Så jao ditvägen var lyckad, och vi kom typ 20 minuter tidigare än vi behövde :P
Var inte så många hundar och jag fick några jag är vana att gå med. Lätt som en plätt, även om den minsta i gänget drog konstant i början 8) hahha. Vila var skönt, smsade med folk och tog det allmänt lugnt x) maha. Rastningsrundan gick bra, inga problem där heller nej. Samma gäng plus en :) Städningen gick snabbt som vanligt, vafan fyra pers som hjälps åt.. såklart det går fort ;)
Sen hade vi personalmöte :) Där Gittan till exempel sa att hon var jätte nöjd med oss :D Sånt är alltid roligt att höra jao.

Hemvägen.. ja usch hemvägen xD hahah. Inte helt kaotisk men inte bra heller. Gick till tekniska, åkte till centralen, där jag fick vänta i typ 30 minuter på pendeln eftersom jag missat den typ precis -.-' Det var kallt och irriterande, men hade iaf Alex som sällskap då :) Klev på pendeln ensam, eftersom Alex skulle till skolan sen :P åkte mot karlberg men kom inte fram på ett tag eftersom vi tvingades stanna då det var ett tåg framför oss? ahh jag vet inte. Segt var det iaf. Vi stod dock inte stilla alltför länge så det var jue bra. Dock var det ngt som pep konstant så jag fick nästan damp. Hahha, tur jag hade musiken så jag kunde distrahera mig någorlunda iaf. Det flöt iaf på ganska bra, så kom till spånga och klev av. Skyndade mig ner och kom typ perfekt till bussen :D Var dock sjukt mkt folk så fick stå upp.. hatar att stå i bussar -.-' Dessutom hade jag knappt ngnstans att hålla i mig och stod i början helt snett :O höll på att ramla en gång men lyckades undvika det 8) tur. Hahah. Fick sittplats dem två sista hållplatserna xD hahah. Nödvändigt. Skyndade mig sen hem från vällingby och hem, frös som satan om typ fötterna och händerna :O fast typ inte om ngt annat xD haha. Stört.
Åt middag och well nu sitter jag här. Tröttare än tröttast. Hahah, eller ngt :P och nu ska jag rolla! :D orkar inte försöka välja bild till detta inlägg, nej jag håller mig till denna bildlösa fas jag plötsligt börjat hamna i :O Tragiskt! jag som var så duktig ett tag 8) haha.

Kommentarer
Postat av: Nadja

jo alltid lika kul å shoppa, kollade efter ett linne till dig å Sara men fanns inget :(

"klänningarna" kostade 49kr st (129kr) :D

2010-02-23 @ 20:30:17
URL: http://zkrubel.blogg.se/
Postat av: Nadja

Hojta på mig den dagen du har lust å göra om min blogg ;) kram <3

2010-02-23 @ 21:14:26
URL: http://zkrubel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0