somebody is going to fake it

Jag var så sjukt jävla arg imorse.. hahha, stod ju att t-banan skulle funka. Well den gick, men typ helt fucked up 0.o gick ett tåg mellan hässelby och vällingby. Ett tåg mellan vällingby och åkeshov, och ett tåg mellan åkeshov och alvik. Sen stod det inget om resterande sträckan in till stan, endast att det var ersättningsbussar. Var helt stört så jag åkte till vällingby och tog bussen till spånga för att ta samma väg som igår. Visste att jag inte skulle komma i tid.. vilket fick mig på allt annat än bra humör. Fick vänta på pendeln i en kvart sen också, yey jag blev såklart ännu gladare då.. :).. Kom till centralen där jag precis missa t-banan.. IRRITERAD ja. Var dock bara 5 minuters väntetid, men det var verkligen irriterande ändå. Kom till tekniska och skyndade mig till jobbet, kom inte alls 35 minuter försent...

Jobbet gick iaf bra, var sjukt fint väder och så fort man kom in till personalen och alla hundar så rann det dåliga humöret av en :) Goooood! Vandrade på och hade ett gäng som ändå går väldigt bra. 5 stycken, och vi ska kunna gå med 10 sen.. hahah ;D iaf, sjukt fint väder så det var mys att vara ute och gå! :)
På hemvägen så gick t-banan också så jag var hemma en hel jävla timme tidigare än igår xD Fastän jag gick nästan samtidigt från jobbet båda dagarna 8) hahah. Tror iaf jag kmr gå upp tidigare imorrn och åka tidigare.. vet inte om jag litar på att t-banan går som den ska. Även om den borde. hahah, jao vi får se.


Jag är faktiskt väldigt kär i Lagottos, charmiga små saker jao! :D

Kom på en stor nackdel med vilan vi har på jobbet.. man har tid att slappna av och hinner tänka, och well idag har jag bara haft massa jobbiga tankar. Inte alls så roligt :/ nej usch. Känner mig ensam, och jag hatar det. Men skitsamma, det låtsas vi inte om. Nej jag ska fly in i min rollspelsvärld :)

Kommentarer
Postat av: jessan

inte känna dig ensam? :/ varför då? vi ska ju lyssna på mcfly o busa snart? :D

2010-02-24 @ 18:10:50
URL: http://artonsomrar.blogg.se/
Postat av: jessan

nästa vecka är jag helt free :) :) iiih

2010-02-24 @ 21:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0