Relax, take it easy

Jag fick ena värstingsgänget imorse xD hahah. Fast det var det snälla värstingsgänget, så det var ju bra :) Kände faktiskt inte av smärtan ngnting under arbetsdagen :O nej jag kände den inte förrän jag drog upp väskan på axeln och började vandra hemåt. Hmm.. det är väskan som är problemet! :O hahah. Men hur som helst så gick mina vovvar ändå helt okej :) Tack för det :D Sen under dagen så fick vi besök av apu Therese som vi brukade kalla henne i skolan 8) hahah. Hon tkt det var roligt att se en, även om hon kalla mig Malin en gång xD HAHHA! Men, men.. förståeligt då hon har så sjukt många elever, och det var iaf roligt att prata lite. Mina vovvar var btw jätte duktiga under vilan idag :D hahah, satt i det rum jag oftast sitter i, och alla låg typ däckade 8) haha, sötvovvar <3 Och trots detta vilade jag nästan ingenting själv 0.o skumt. Hahah. Satt iaf på golvet, och ett tag hade jag en hund på vardera sida och med huvudet på mitt lår, samt en hund längs med benen som använde mina fötter som huvudkudde xD hahah. Sötisar :) Kmr lite bilder idag också! :D


Käkade nyss godaste Brownien ever :O seriöst man skulle nästan kunna döda för att få äta en till sån xD HAHha, mums! Och ahh, är värsta stolt.. för tro det eller ej.. men ingen cola idag ;) haha.
Nu ska det loggas in på msn, samt svaras på roll :) Ska leka i ps också, jaa måste försöka få till en bra Header till Elli :) Ska hjälpa henne göra om bloggen sin :) Får se om jag gör det ikväll, beror nog lite på hur bra min fantasi funkar ;P haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0