Klockan springer

Ojoj vad kaos det är under mina kvällar. Ja fyfan det måste vara den stora nackdelen med att få tillbaka rolllusten.. att jag inte hinner göra ngt annat xD det plus att jag får svårare att lägga mig i tid. Är liksom lättare att stänga av datan om man har tråkigt än om man har roligt 8) hahah, smart jag är jao :D eheh.
Men aja, hoppas jag får ett till svar på ett roll så jag kan svara en gång till innan jag ska sova. Men ska aif gå coh göra mig iordning nu. Borsta tänderna jao. Imorrn ska jag upp typ halv 8. Hoppas gröna linjen sköter sig imorrn, annars kmr jag få damp :).. haha.

Och på fredag är det utgång som gäller! Ngn som vill med? :D Dock kan jag förvarna att vi aldrig vet vart vi hamnar, utan det brukar lösa sig samma kväll ngn gång ;P så inga planer i så fall, nej ska ni med oss ut är det "utgång-ala-västerortsbor" :D hahahah! eller ngt xD vet inte ens om Sollentuna tillhör västerort..? :O men joo, det måste det ju göra xD är ju på rätt sida om man säger så ;P haha, nu tror jag att jag har dumförklarat mig själv tillräckligt :D såå.. borsta tänderna! Godnatt med er! :)

Västerortsbarn? :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vadå sollentuna? :o Dude, jag bor i väsby.. och det är norrort. xD

<3

2010-02-27 @ 16:07:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0