Jag <3 Lördagar

Jag hör fågelsång utanför mitt fönster! :D sen låtsas vi inte om att det snöar. Hahha 8) Och fyfan vad jag älskar lördagar! :D <3 Älskar att ställa klockan (man vill ju inte sova bort hela dagen), och sen snooza och bara ligga och halvsova tills dess att man orkar gå upp :) mhm! Vaknade 9 av klockan, halvsov till typ 10 och det är typ perfekt enligt mig :) jao!
Dessvärre har jag lite ont i huvudet känner jag. That´s not good :/ Jätte konstig smärta för den typ sitter i pannan och typ flyttar sig runt lite 0.o sen är ögonen sådär äckligt.. torra typ :O usch usch. Får hoppas det går över snart :) Sitter här och svarar på roll, snackar med Tebbs och spelar musik :) Tänkte Alex skulle kliva upp snart, men han är seg xD hahah. Vafan har han inte klivit upp vid 11 så väcker jag han :) jao.

Kommentarer
Postat av: Rose

Hahah jo dt e skönt att inte sova bort dagen...men iaf hade jag tänkt sova till typ 10 idag, nä johan ligger istället och drar i mej allt va han orkar för att jag ska sova på honom så han kan krama mej som ett jävla gosedjur, jätte lätt att sova på någon, speciellt när den man ligger på har världens äckligaste morgonandedräkt. Så dt blev bara till att sova fram till 8 men sen när han gick til jobbet somnade ajg om och vaknade....för sent

2010-02-13 @ 14:52:38
URL: http://lillagris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0