I don't want the world to see me

Jag är trött. Orkar faktiskt inte skriva så långt. Måste spara skrivorken till rollspelen ;D haha. Ska ringa farmor och gratta henne också, måste bara orka hämta telefonen.. hahah. Kan inte direkt säga att jag är på världens bästa humör just nu. Nej jag känner ingen ork inför ngt och vill bara krypa ner under täcket och låtsas att allt är bra. Men nu ska vi inte skriva massa depp saker, nej jag pallar fan inte det. Tror jag ska dissa msn, svara på rollen och sen se film? Det låter faktiskt väldigt lockande just nu. Får väl se hur det blir, men hur som helst så är det ju iaf utgång imorrn! Vilket kmr bli roooligt :D var fan ett tag sen man var ute, alltför länge sen om man jämför med januari där jag typ var ute varje helg xD hahah. Hoppas iaf brur hänger med imorrn :) Vore roligt jao!
Men okej, ringa farmor, sen rollspel och sen troligtvis film. Kanske kan komma i säng tidigare ikväll i så fall? well det märker vi ;P haha.

helt störd bild typ x) hahah.

Kommentarer
Postat av: Erika!

Det kommer fler inlägg om Egypten måste bara flörta till mig några bilder från Jessica ;)



Och angående utgång imorrn så följer jag inte med. Jag har massor av plugg att ta itu med och sen så har jag inte så mkt pengar just nu. Men ni får ha det superkul!

2010-02-25 @ 19:02:25
URL: http://pepino.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0