Beroende av att va social

Jag mår bra men är lite småsur :O hahha. Tänker inte nämna varför ;P Är iaf inte sjuk längre :D typ. Hostar på morgonen och kvällen typ, men annars så är det finfint :) Hur som helst så gick det bra på jobbet :) Mysigt som vanligt, och idag gick alla mina promenader gått bra :D Fick i för sig välja vilka jag skulle gå ut med idag, så bra val av mig jao! :D Och gissa vad! Jag har INTE druckit ngn cola idag :O hahah, damn I´m good! :) Sen att jag sitter och äter godis just nu behöver vi inte låtsas om :D hahah!

Efter jobbet idag åkte jag iaf hem till Alex :) Vi gjorde inte så mkt utan snackade mest. Nice ändå! Är alltid nice att träffa Alex :) Sen gjorde vi sällskap till coop också, och efter det åkte jag hem för att återigen sätta mig framför datan och typ.. "jaha nu da? :D" hahah ;D fast har iaf lite saker att göra. Till exempel ska jag lägga in lite låtar på mobilen, sen kan jag välja om jag vill försöka få ordning på Fredriks blogg som jag började ändra lite igår, eller om jag vill se film :P Så jag överlever nog :) Finns det en sjukdom som gör så att man vill vara social hela tiden? För i så fall tror jag fan jag lider av den just nu :O hahaha!

Hade nyss massa pers som snacka med en på msn! Helt sjukt! xD hahah, kände mig för ett tag väldigt populär :P och stressad xD haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0