Alla Hjärtansdag kan ta sig

Ja jag hatar alla hjärtans dag. Vill ni veta varför? Troligtvis av samma anledning som alla andra som hatar denna dag.. avundsjuka. Man är avundjuk på alla par som ser det som en dag att ha extra mysigt under, medans man själv är just det.. själv. Ensam. Tragiskt men sant. Hahha 8) Hej negativitet :) Allt kan ta sig idag. Eller okej inte idag, men just nu. Just nu när jag sitter här med min filt och inser att det inte ens var någon mening med att hoppas.. ja då kan allt ta sig.

Men skitsamma. Nu fick jag det ur mig, nu kan vi återgå till att försöka ta bort negativiteten och återfå positviteten. Sjukt jobbiga ord att skriva xD haha! Men okej, vi ser det såhär.. dagen började bra, ja humöret var ändå på topp när man var social med mamma och pappa :) Och ikväll ska jag vara social med Alex. Blir ingen bio, men vi kmr på ngt annat att göra så det är lugnt :) Dagen ska väl ändå spenderas med folk man tkr om.. och vilka är då bättre än ens familj och ens bästa kompis? :) Sedär jag är ganska bra på att vända det negativa till positivt. Cred till mig :)





Moster får också vara med för att hon alltid försöker få mig på bra humör :) <3
Massa <3 till min söta familj, till Alex och Nadja, samt till vännerna <3

Kommentarer
Postat av: Nadja

<3 KRAM <3

2010-02-14 @ 15:44:50
URL: http://zkrubel.blogg.se/
Postat av: Rose

Ja för när man har pojkvän blir allt så mycket bättre på alla <3dag XD haha var planerat med middag med lite vänner och sen myspys och gosigos på kvällen när dom dragit du vet sådär perfekt som på film! men näääää! Får istället en halvstel kväll med vännerna (som bara är johans utom Ida, sedan så när dom dragit får jag ENSAM städa upp allt (kan tillägga att jag städade lägenheten innan folk kom oxå, helt själv) men men när jag städat lägger ajg mej i sängen där Johan ligger halvdöd och har typ 1234567894567876543234567 graders feber och sover. 5 minuter senare så blir det typ spy och diarré kalas! fick hjälpa johan medan han både spydde och bajsade ner halva lägenheten. åååhhh va romantiskt kväll!! XDXD hahaha

2010-02-16 @ 17:02:52
URL: http://lillagris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0