Klockan och jag funkar liksom inte ihop ;O hahah

Gissa vem som kmr va död imorrn? :D.. heheh.
Jag fastnade vid Ez. Har rensat sidan nu så tog bort över 200 konton ;D det tog ett tag kan jag ju säga :P speciellt då jag samtidigt sprang och fixade med tvätten i tvättstugan.

Det blev ngr julklappar iaf :) Så nu har jag bara kvar att köpa till.. 3 stycken tror jag det är :D sen fan är jag klar :D woooho! Dyrt var det också ;O hahah.

Har pratat med farmor också, så nu ska det bara bokas biljetter så åker man upp dit under långhelgen i januari där :D woooho, längtar!

Men först och främst längtar jag till nästa helg.. HUNDMÄSSAN! <3<3<3 åhhh vad jag längtar :D Ska bli så grymt roligt! Speciellt då jag i år planerar att börja köpa lite saker till min framtida hund :D Har ju bestämt mig för korthårig collie nu, jag tror den rasen passar mig! Ska dock prata med folk i rasmontern nästa helg, men ahh :) Kmr bli roligt!

Men neee hurrni.. jag borde ha lagt mig för en timme sen.. och jag lär inte komma i säng förrän om ett tag. Varför? Joo för jag ska lägga in alla mina kläder i byrån, samt bädda min säng eftersom jag tvätta mina sängkläder idag x) maha. Är dock inte trött, så det suger jue ;O men men.. dags att stänga av x)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0