Ja tack tomten :) hahah.

Fullt ös medvetlös. Har haft fullt upp så har typ inte hunnit skriva blogg x) eller okej.. jag försökte igår via mobilen min.. men det ville icke funka ;O vet inte varför, men skitsamma ;P

Jag lever iaf, WIIHOOO tur va? :D maha. Ska snart se idol, final jue! men tänkte först skriva ut min önskelista här på bloggen x)
* Bäddmadrass till sängen ;O min säng är så grymt jävla hård :O vill dock inte ha en mjuk bäddmadrass (för då lär väl ryggen min dö) utan jag vill ha en medel typ :) hahah. Finns det? 8) ehhehe. 180 ska den iaf va, inte 90!
* Typ en ny parfym, eftersom den jag har är slut snart ;O
* Cam till datan :) eller det heter väl webbcam? haha, aja en sån vill jag ha :)
* En digitalkamera :D min mobil tar inte tillräckligt bra bilder ;P vill ha en LITEN (ironiskt att jag skriver liten med stora bokstäver xD hahaha!) kamera :) så den typ får plats i fickan eller så x) maha.
* Alla Twilightfilmerna som finns ute! Yes me like. haha ;)

Känns skumt att inte skriva med hund, men jag vet ju att jag kmr köpa en så småningom ;P sååå.. bara för att så önskar jag mig en hund också :D hahha.
Fick ju btw i födelsedagspresent att tatuera mig nu i december.. men jag vettefan vad jag vill tatuera för ngt :O omg! Måste bestämma mig x)

Men ehh.. snart är det idol! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0