Hemma

Så var man hemma i Sthlm igen. Känns ändå skönt. Jag har saker inplanerade så det känns bra. Dock ligger ju tankarna och gror i bakhuvudet, men hey dem tänker vi inte på nu. Snackade lite med söta Alexandra, hon fick mig på bättre humör :) Dessutom kmr Tott imorrn, och dessutom älskar jag att rolla! :) Massa gröna kryss jao!

Iaf, bilresan gick bra. Först var det varmt som fan.. Men ACn löste det. Så då blev det fan för kallt ett tag xD ahhaha! yeah. Well well, det var lite segt, men jag lyssnade typ på musik och halvsov hela resan. Mysigt endå. Speciellt då jag hade tillgång till två kuddar :D Sen såg jag och brur på film också, på hans.. ipod touch (stavning?.. ) haha :P Space Jam :D den är så rolig! utomjordingarna är så söta! :D hahah yeah!

Insåg hur mkt jag saknar klassen. Hoppas verkligen man kan träffa dem flesta snart. Klassfest igen? :D som jag kan gå på tack :) Hhaha, jaa jag var ju på den andra.. i 2 timmar. Varav typ en och en halv timme var det bara jag och Rose xD jaa och Basse dåra :P Kändes lite små onödigt, men samtidigt fick jag ju träffa Jessica och Alex. Samt Rose dåra :P
Jaa jag har inte så mkt mer att skriva just nu. Ska lyssna vidare på musiken och rolla :D jao!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Vad skönt att se att du mår bättre <3

vi ska ha en massa roligt.. ska försöka planera in någonting sötis så vi kan ha klassfest igen:) annars är det väl bara att hyra en lokal eller så? Riihgt?

big love .. .Love muffin

2009-06-21 @ 21:23:03
URL: http://alecha.blogg.se/
Postat av: Jessan

fest fest:) eller mysig träff ute i det gröna i solen? :)

2009-06-21 @ 22:11:43
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0